NIKE: noi articole iconice retro către aniversarea mărcii

12:54 04/08/2022

Reeditarea articolelor de cult de altădată este principala tendință a anului 2022. Cele mai importante noi „rarități” NIKE sunt deja în vânzare!

De ce a izbucnit o  vechea iubire cu o vigoare reînnoită? Anume istoria și o uriașă moștenire culturală oferă acestor modele iconice o valoare suplimentară.

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

Jordan Brand îl prețuiește pe Russell Westbrook nu numai pentru calitățile sale ca jucător, ci și pentru abilitățile sale de design. Superstarul NBA a decis să-și actualizeze linia de pantofi de baschet - Jordan Westbrook One Take 3.

Un tip elegant trebuie să rămână puternic și pe podea.

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldova

Nike Air Max Plus a revenit triumfător la linia de adidași pe baloane. Modelul este popular de peste 20 de ani. Cea mai notabilă caracteristică a acestui adidas retro este silueta sa, care reaprinde dragostea fanilor față de adidași pentru această capodopera de design

 

Presupun că ți-ai dori să cumperi toate aceste lucruri și să le porți mult timp, știind că fiecare dintre ele are propria sa poveste unică și legendară. Pentru dvs. magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic de la 9:00 pînă la 21:00. Vă aşteptăm!

sportlandia moldova