Sportlandia Moldova

CE ESTE SPORTLANDIA

               Aceasta este o franciză unică de articole sportive, încălțăminte și echipamente sportive din cadrul grupului de companii SPORTMASTER, care este inclus în top-10 la rețelele sportive angro din lume.         

SPORTLANDIA CEL MAI MARE SUPERMARKET ÎN MOLDOVA CU PRODUSE SPORTIVE

Anume suprafața mare a supermarketului SPORTLANDIA, 2000 mp, vă permite să colectați într-un singur loc o selecție vastă de bunuri și să vă creați cele mai confortabile condiții de cumpărare.          

SPORTLANDIA FACE SPORTUL ACCESIBIL PENTRU TOȚI

Fiecare cumpărător este un atlet, fiecare achiziție este un pas către o națiune sănătoasă. Noi aducem sportul pentru fiecare - la scară națională!

SPORTLANDIA – POLITICĂ UNICĂ DE PREȚURI

Lucrăm direct cu cele mai mari branduri din lume - aceasta este o garanție de calitate de 100%. Clienții SPORTLANDIA nu plătesc mai mult pentru brand.        

SPORTLANDIA - LIDERII INDUSTRIEI SPORTIVE ÎN ACELAȘI  LOC

               COLUMBIA,  MERRELL, ASICS, ADIDAS, NIKE, REEBOK, SALOMON, SPEEDO, UNDER ARMOUR, MOLTEN, COLMAR, OUTVENTURE... Noi am adunat cei mai buni—mai mult de 100 de branduri mondiale din lume.

SPORTLANDIA – EXPERT

            Suntem experți în tehnologii moderne, cunoaștem industria sportivă din interior și, prin urmare, oferim cu adevărat cele mai bune produse sportive la cele mai bune prețuri pentru întreaga familie!

MD 2001, Moldova, or. Chișinău, bul. Negruzzi2/4, CCA GRAND HALL

tel: (+373)  022 83 60 41
email: sportlandia@ab.md