Bomba: Sale pentru doamnele dragi

11:43 02/03/2021

Fiecare din noi are motive suficiente de a felicita iubitele, apropiatele și colegele. Pentru a vă ușura alegerea cadourilor, rețeaua de supermarkete Bomba a creat o listă de electrocasnice, care va deveni cadoul ideal pentru doamnele dragi. 

 

 

De pe 25 februarie până pe 14 martie, am ușurat procesul de căutare a cadourilor, transformîndu-l în unul nu doar plăcut dar și foarte avantajos. Magazinul Bomba v-a pregătit lista cadourilor cu adevărat utile la super prețuri! 
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Fiecare doamnă contemporană are foarte puțin timp, iar treburi casnice foarte multe. Ea are nevoie de ceea ce îi va ușura sarcinile și îi va oferi timp care poate fi folosit doar pentru Ea. Prima idee care apare - mașina de spălat vase Bosch pentru 12 seturi de veselă, care va  deveni un adevărat ajutor în gospodărie doar la 5599 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou!
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Pozițiile de top în raitingul cadourilor, de la an la an este ocupat de televizoare. În catalogul magazinului nostru puteți cu ușurință alege diferite modele după preț și funcționalitate. Televizorul mare 4K Smart TV LG – este un gadget foarte popular, funcțional care va transforma seara într-o adevărată aventură doar la 6499 lei plus 600 lei CASH-BACK în cadou!
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Televizoarele Philips seria The One cu iluminarea ideală Ambilight  deschide un nou nivel în lumea vizionării. Proiectarea iluminării pe perete extinde limitele ecranului și crează o atmosferă ideală în cameră. Iluminarea inteligentă cu LED se adaptează la ceea ce se întîmplă pe ecran în regimul timpului real. Te vei simți mereu în centrul evenimentelor doar la 11499 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou!
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Dăruiți cadouri necesare pentru treburile casnice, de exemplu,  Aspirator de curățare umedă BOSCH care cu ușurință va transforma camera murdară în una ideal curată doar la 4499 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou! Este important anume modul în care este oferit cadoul. Țineți minte că anume Dvs, datorită originalității și căldurii puteți reda cadoului preferat perfecțiunea necesară. 
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Cunoscuții se miră – mama arată impecabil, aceasta este genetica! Dar cel mai des, aceasta necesită și efort suplimentar. Aranjarea zilnică, manichiura fresh, fața îngrijită de la un anumit moment efectul se obține datorită tehnicii de îngrijire. Doar în Bomba, uscătorul de păr Rowenta doar la 599 lei, epilator perfect Panasonic doar la 1299 lei.
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Apropo, clasica — parfumuri sau  ceasuri de mînă , cu siguranță vor aduce plăcere prietenei tale. Prinde reducerea la toată gama de parfumuri -20%
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Cel mai simplu, dar în același timp destul de important — cadouri beauty. Aici rămîne doar să ghiciți, ce nu ajunge în gentuța prietenei tale. Diverse produse de îngrijire a corpului trebuie să le fie pe plac tuturor. La bomba.md reduceri -20% la toate produsele beauty.
 

Sale pentru doamnele dragi


 

Pentru doamnele care sunt în căutare de aventuri – trotinetă electrică Xiaomi Mi Scooter Essential – primul candidat la cel mai nemaipomenit cadou! Orice fată cu siguranță va aprecia acest cadou cool. 

La fel, noi suntem convinși, ca ea va aprecia orice gadget. Ceasuri smart, smartphone-uri, boxe portative, de exemplu,   Xiaomi Mi Band 5 poate fi comandat la un preț de 720 lei cu livrarea gratis prin toată Moldova, detaliile promoției aici.

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA: (+373-22) 26-00-26
WWW.BOMBA.MD