Bomba

bomba

Compania BOMBA este cel mai mare jucător de pe piața moldavă a tehnicii electrocasnice și electronice. 20 ani de dezvolatre cu succes a companiei au stat la baza creării celei mai largi rețele de supermarketuri din toată republica.

Principalul scop în activitatea supermarketurilor BOMBA – este de a face procesul de achiziționare la maximum confortabil: de a vă oferi anume acel model de tehnică care vi se va potrivi și mai mult decât atât la cel mai avantajos preț, de a vă deservi la cel mai înalt nivel, de a vă propune spectrul maximal posibil de servicii, de a vă atrage cu promoții eficiente care vă vor oferi dreptul de a beneficia de reduceri permanente în magazinele noastre.

BOMBA vă oferă posibilitatea de achiziționare a mărfurilor la cele mai mici prețuri din Moldova. Programul de Bonus oferă posibilitatea de a beneficia de bonusuri în urma cumpărăturilor, de a le aduna și de a le folosi pentru cumpărăturile următoare. Pentru a face procesul de achiziționare confortabil la maximum, în magazinele BOMBA funcționează diferite programe de livrare a tehnicii.

În magazinele noastre puteți beneficia de cele mai eficiente programe de creditare oferite de bancile parteneri, cu care rețeaua de supermarketuri BOMBA activează de mulți ani.