Nike Air Force 1 Luxe: premieră mondială 2023

13:49 17/01/2023

Avem  două premiere în  magazinul de marcă Nike din CCA Grand Hall: adidașii premium Nike Air Force 1 Luxe și colecția de înaltă tehnologie Nike Tech Fleece.

 

 

Nike Air Force 1 este o putere culturală. Aceștia sunt cei mai importanți adidași din istoria omenirii, care au deja peste 40 de ani. Au primit recunoaștere la nivel mondial, fiind în epicentrul tendințelor modei.

nike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinaunike adidasi chisinaunike grand hallnike grand hallnike grand hall

Brandul Nike a depășit de mult limitele obișnuite, face un pas înainte, creând noi tehnologii pentru îmbunătățirea calității antrenamentului.

nike grand hallnike moldovanike grand hallnike moldovanike adidasi chisinaunike grand hall

Introdusă pentru prima dată, linia de îmbrăcăminte funcțională Nike Tech Fleece a captat imediat atenția iubitorilor de sport și a profesioniștilor deopotrivă.

nike moldovanike grand hallnike moldovanike moldova

Tehnologia Tech Fleece previne eliminarea căldurii din corp și pătrunderea  frigului din exterior . Aceasta este cea mai bună inovație Nike - căldură fără greutate, confort și funcționalitate.

nike moldovanike moldovanike moldovanike grand hall

Nu uitați să plătiți până la 20% din valoarea articolelor selectate cu punctele Nike acumulate. Pentru dvs., magazinul de marcă Nike din CCA Grand Hall este deschis zilnic de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm!

nike moldova