Columbia și Salomon: reușiți să obțineți o reducere de până la -30%!

14:57 02/11/2018

Vremea încearcă să-ți schimbe planurile? În echipamentele din Columbia și Salomon, frigul și ploaia nu reprezintă un obstacol. Dacă aveți în plan ceva, îndrăzniți! Numai în magazinul Columbia, în centrul comercial Grand Hall, etajul 3, puteți cumpăra haine de la producătorii mondiali cu o reducere de până la -30%.

 

Dacă înțelepciunea vine într-adevăr cu experiență, atunci Columbia și Salomon știu că atunci când este rece și umed nu este distractiv. Prin urmare, ele creează îmbrăcăminte de înaltă calitate, care vă oferă confort și protecție în orice situație.

Если мудрость действительно приходит с опытом, то Columbia и Salomon знают, что когда холодно и мокро ― уже не до веселья. Поэтому они создают высококачественную одежду, которая дарит вам комфорт и защиту при любых обстоятельствах.
Отдыхать и наслаждаться природой в любом сезоне и при этом приятно экономить, мечта каждого восходящего туриста.

columbia

O scurtă practică DRIFTER LOFT HOODIE "două în una" asigură căldură și protecție în timpul rece de iarnă. Aceasta este cea mai caldă jachetă din linia Drifter.

 

columbia

Columbia și Salomon sunt cei mai mari producători de încălțăminte de înaltă tehnologie, îmbrăcăminte și produse pentru activități în aer liber. Aceste tehnologii vor asigura protecție împotriva apei și zăpezii, a noroiului și a frigului.

columbia

Salomon și Columbia vă provoacă și vă oferă posibilitatea de a economisi până la -30%. Vă așteptăm la magazinul de firmă Columbia din centrul comercial Grand Hall, 3 et.

columbia salomon