Columbia

Columbia

Dacă înțelepciunea într-adevăr vine odată cu experiența, atunci 73 de ani în domeniu demonstrează faptul că Columbia Sportswear are care cunoștințe în domeniul hainelor pentru oddihnă activă la natură. Angajații companiei  cunosc ce le trebuie cumpărătorilor, atunci când este frig și umed – nu poate fi nici o odihnă. Dar și că un soare arzător –este ceva frumos, dar o arsusă poate opri distracția. Din aceste motive columbia crează haine de calitate superioară care aduce confort și protecție la orice condiții.

Cei de la Columbia sunt convinși că odihna activă în sânul naturii -  reprezintă nu doar expediții dificile și doborârea vârfurilor celor mai înalți munți. Mai mult decât atât, aceștea sunt convinși că natura poate fi savurată de orice persoană, este nevoie doar de a deschide ușa și de a ieși afară.

Odihnă adevărată la natură – este atunci când toți sunt implicați în activități și fiecare poate face ceea ce dorește indiferent de vârstă. Bine ați venit în lumea odihnei active. De la vârfuri de munți și până la cel mai apropiat parc, de la cel mai înalt ghețar și până la grădina Dvs – Columbia vă va ajuta să transformați odihna la naturp în plăcere.

Columbia Sportswear ― sunt în primul rând oamenii cărora le place odihna activă la aer liber nu mai puțin decât cumpărătorilor noștri. Sediul central este amplasat la nordul litoralului Oceanului Pacific din SUA, într-o zona excepțională unde este și un litoral de mare și munți și păduri dese. Aici noi practicăm plimbări pe jos, ne plimbăm cu bicicletele, alergăm, pescuim, vânăm, practicăm golful, ne cățărăm pe munți, vâslim și pur și simplu savurăm odihna la aer liber.