Sportlandia: de ce ai nevoie pentru a obține un corp de vis

14:50 07/03/2023

Revenim în formă după iarnă! În lupta pentru un corp perfect, acordăm atenție recomandărilor expertului din magazinul SPORTLANDIA.

Vladimir Grigoriev - un sportiv profesionist, câștigător al Cupei Mondiale, a Europei, multiplu campion al Moldovei, ne oferă sfaturi practice pentru restaurare după o pauză de iarnă.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

🎯 Scopul este de a îmbunătăți contururile corpului, de a arde caloriile și de a scăpa de excesul de greutate. Alegeți inventar și simulatoare pentru instruire cardio: benzi de alergare, simulatoare eliptice, biciclete pentru exerciții.

академия картинга кишиневsportlandia chisinau balti

🎯 Scopul - creșterea tonusului muscular. Pentru întărirea mușchilor moi, alegeți simulatoare eliptice, simulatoare pentru presă.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

🎯Scopul - acumularea masei musculare. Alegeți orice inventar de forță și simulatoare pentru partea corpului pe care doriți să o consolidați: bănci atletice, simulatoare de culturism, simulatoare pentru presă.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Decideți obiectivul, iar consultanții noștri vă vor ajuta cu  alegerea. Pentru dvs., magazinele SPORTLANDIA lucrează în fiecare zi în Chișinău și Bălți de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm!

sportlandia chisinau balti