SPORTLANDIA: premiera noului brand de exterior Kailas

13:54 28/02/2023

Kailas este un dezvoltator legendar, una dintre cele mai faimoase  mărci de exterior de pe piața globală astăzi. Deja în vânzare în magazinele SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți.

спортландия кишинев бельцы

SPORTLANDIA este reprezentantul oficial al brandului Kailas în Moldova. Suntem încrezători că veți aprecia produsele Kailas pentru sporturi extreme, activități în aer liber, turism și  pentru viața dinamică.

 

 

Pe versanții de opt mii, aproape toate corturile sunt Kailas. Călăuza și ghizii  la înaltă altitudine poartă salopete și încălțăminte pentru mare altitudine, folosesc obiecte metalice a acestei mărci.

Pentru că Kailas este o tehnologie avansată, este și garantul de cea mai înaltă calitate la maxim. Acesta este brandul în care îți încredințezi viața ta.

спортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыsportlandia chisinau balti

Numele de marcă Kailas provine de la muntele tibetan Kailash. Tibetanii cred că oricine ocolește muntele sacru Kailash se va întrupa ca om în următoarea sa viață.

Kailas este o companie cu chip uman, care își concentrează eforturile pe dezvoltarea activităților de alpinism și activități în aer liber în întreaga lume.

sportlandia chisinau baltiспортландия кишинев бельцыsportlandia chisinau baltiспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцы

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă aşteptăm!

спортландия кишинев бельцы