SPORTLANDIA: premiera brandului legendar Mikasa

12:28 10/02/2023

În rețeaua de magazine SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți este încă o premieră  mare. Mikasa este lider în producția de mingi de peste 100 ani. Le avem deja în vânzare!

спортландия кишинев бельцы

Proprietățile fenomenale ale mingilor de joc Mikasa se datorează faptului, că producția lor se realizează odată cu introducerea tehnologiilor moderne, care fac aceste mingi cu adevărat speciale.

 

 

🏆 Tehnologia Mikasa Soft Play - tehnologie pentru injectarea unui strat de spumă între cameră și anvelopă. Acest lucru conferă mingii o moliciune deosebită și oferă confort în timpul  jocului.

🏆 Tehnologia Dimple - micro- adâncituri pe suprafața mingii, care oferă un control mai bun în timpul unei pase sau a prinderii mingii. Mingea alunecă mai puțin, are o cale de zbor precisă și stabilă și o săritură previzibilă.

спортландия гранд холл бельцы кишиневsportlandia chisinau baltiспортландия гранд холл бельцы кишиневспортландия гранд холл бельцы кишиневsportlandia chisinau balti

Wilson știe cu adevărat să surprindă prin unicitatea fiecărui produs care iese în lume:

спортландия гранд холл бельцы кишиневспортландия гранд холл бельцы кишиневsportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

🏆 Rachetele de tenis Wilson sunt folosite de cei mai buni jucători de tenis din lume - Chris Evert, Pete Sampras, Roger Federer, Serena Williams și Venus Williams;

🏆 Mingile de tenis Wilson sunt mingile oficiale ale turneelor Cupei Davis, Fed Cup, US Open Tenis, WTA Tour;

🏆 Mingile de baschet Wilson sunt mingile oficiale pentru joc în cele mai interesante și spectaculoase ligi din lume. De exemplu, din 2022, NBA a trecut la mingea Wilson.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

În februarie și martie așteptăm multe sărbători. Mărcile Mikasa și Wilson sunt cadouri excelente nu numai pentru rude, ci și pentru colegii de serviciu, șefii de companii.

спортландия кишинев бельцыsportlandia chisinau baltiспортландия гранд холл бельцы кишинев

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă așteptăm!

sportlandia chisinau balti