SPORTLANDIA: fiecare a treia pereche de șosete La Sportiva și Salomon cadou

10:17 11/01/2023

Rețeaua de magazine SPORTLANDIA are o promoție 1+1=3 pentru șosetele La Sportiva și Salomon. Cumpără trei perechi de șosete la prețul de două*!

спортландия кишинев бельцыспортландия кишинев бельцы

Șosetele pentru sport sunt o componentă importantă a echipamentului pentru antrenament și activități în aer liber. Le  cumpărăm pentru a nu deteriora fibrele musculare și pentru a ne simți confortabil în timpul activităților sportive.

Sunt o piesă vestimentară specială. Șosetele sport sunt recomandate celor care se antrenează serios în sală sau în afara pereților sălii de sport. Compoziția specială a materialului absoarbe rapid umezeala chiar și în timpul antrenamentelor de mare intensitate.

Avantajele șosetelor sport sunt:

+ Materiale hipoalergenice;

+ Fixare fiabilă a mușchilor;

+ Îmbunătățirea circulației sanguine;

+ Higroscopicitate.

sportlandia chisinau balti

Brandurile La Sportiva și Salomon sunt recunoscute de multă vreme de sportivii din multe țări și sunt în căutare constantă. Aceasta este o alegere excelentă dacă aveți nevoie de protecție perfectă, confort, căldură și  picioare uscate.

De asemenea, un mare plus al șosetelor La Sportiva și Salomon este rezistența ridicată la uzură. Șosetele sunt foarte rezistente. Dai un ban și nu-ți pare rău.

sportlandia moldova

 

SPORTLANDIA este mândru să motiveze mii de oameni să facă sport  și să ducă un stil de viață activ în fiecare zi. Lucrăm pentru dvs. în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00 în Chișinău și Bălți - Vă așteptăm la principala reducere a anului!

  *La achiziționarea unică a oricăror 3 produse, produsul cu cel mai mic preț este oferit cadou.

sportlandia balti