Ziua de Naștere a SPORTLANDIEI: până la 50% reduceri și 300 bonusuri pentru toată lumea!

12:27 04/10/2022

De ziua sa de Naștere, reteaua de magazine de sport SPORTLANDIA oferă fiecarui client 300 de lei bonus și până la -50% reduceri la noua colecție de toamnă-iarnă.

sportlandia moldova

Au fost deja înscriși 300 de lei bonus tuturor participanților la programul de bonus SPORTLANDIA. Începeți să cheltuiți chiar acum!

300 lei bonus este foarte profitabil! 1 bonus = 1 leu, cu aceste bonusuri poți plăti până la 20% din prețul de achiziție.

sportlandia moldova

sportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia chisinausportlandia moldova

Dar dacă nu ești încă înscris în programul bonus SPORTLANDIA, vino în magazinele SPORTLANDIA din Chișinău și Bălți. Efectuați o achiziție pentru orice sumă și primiți cadou 300 lei bonus la casă*!

спортландия молдоваспортландия молдоваsportlandia chisinausportlandia chisinauспортландия молдоваsportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinau

Te-ai hotărât deja  ce să cumperi de 300  lei bonus cadou?

SPORTLANDIA are peste 20.000 de produse de la cele mai bune mărci din lume. Dispunem de echipamente pentru 50 feluri de sport pentru copii și adulți. Gama este cu adevărat impresionantă!

sportlandia chisinaunike chisinausportlandia chisinau

Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă aşteptăm!

спортландия гранд холл бельцы кишинев

*Для новых покупателей SPORTLANDIA – 300 бонусных леев активируются на следующий день после покупки. Бонусными леями не оплачиваются товары со скидками, товары «SUPER PREȚ». Срок действия 300 бонусных леев – 180 дней после начисления.