SPORTLANDIA: premiera brandului BASK pentru bărbații cu caracter

12:04 14/09/2022

Îmbrăcămintea BASK este cunoscută pe cele mai înalte  vârfuri  ale lumii, pe  ambii poli ai pământului, în toate oceanele și în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii.

sportlandia moldovasportlandia chisinausportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia moldovasportlandia chisinau

SPORTLANDIA a început cooperarea și sperăm că dumneavoastră, clienții noștri, veți aprecia produsele BASK la fel de mult cum am făcut-o deja noi, experții și vânzătorii.

sportlandia chisinausportlandia moldova

Ghizii montani, alpiniștii, iahtștii, piloții, sky alpinism și trail runners, fotografii de peisaje și bloggerii de drumeții sunt echipa de profesioniști BASK cu experiență. Ei sunt cei care verifică,de fapt, produsele BASK, oferă feedback sincer și ajută la realizarea unor lucruri cu adevărat de înaltă calitate și funcționalitate.

De-a lungul istoriei sale de 30 de ani, BASK a echipat zeci de expediții polare și de munte și a câștigat respectul alpiniștilor, drumeților și excursioniștilor din întreaga lume.

спортландия гранд холл бельцы кишиневспортландия молдоваспортландия грандхолsportlandia moldovaспортландия кишинев бельцы

Este bine reprezentată și direcția urbană a îmbrăcămintei BASK City, care folosește aceleași tehnologii de croitorie, componente și țesături ca și în direcția outdoor.

 

Nu uitați să plătiți până la 20% din prețul de achiziție cu bonusurile acumulate. Pentru dvs. magazinele SPORTLANDIA sunt deschise zilnic în Chișinău și Bălți între orele 9:00 și 21:00. Vă aşteptăm!

sportlandia moldova