Nike: noua colecție de vară 2022

16:48 03/06/2022

Compatibilitate ecologică, tehnologie avansată, creativitate fără limite - așa arată hainele și pantofii Nike din noua colecție de vară 2022. Deja în vânzare!

 

 

Bun venit, vară! Nu este doar un cuvânt sau un anotimp, este un stil de viață. Legenda verii 2022 - Nike Air Max 270.

Nike Air Max 270 este actualizat și va asigura o ventilație perfectă chiar și pe  cea mai mare zăpușeală. O fereastră mono-plasă pe lateral și o plasă specială în partea din față a adidașilor sunt responsabile pentru acest lucru.

nike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinau

Dacă stilul tău de viață poate fi descris cu cuvintele „luminos”, „dinamic”, „liber” - cu siguranță îți vor plăcea articolele noi de vară Nike!

Fiecare model din colecție demonstrează că moda merge mână în mână cu confortul, iar naturalețea va fi în tendințe multă vreme de acum încolo.

Alege adidași pentru o petrecere sau o plimbare cu prietenii, sau poate vrei să-i porți la birou. Pentru Nike, nu există limite, cu el vei arăta cool peste tot!

nike chisinaunike chisinaunike chisinaunike chisinau

Nu uitați să plătiți până la 20% din valoarea produselor selectate cu punctele dvs. NIKE acumulate. Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic de la 9:00 până la 21:00. Vă aşteptăm!

nike chisinau