ADIDAS: colecția nouă de toamnă pentru noul sezon sportiv

10:35 02/09/2021

Start vînzări! O nouă creație de toamnă ADIDAS deja în magazinul de firmă ADIDAS în CCA Grand Hall. În noul an școlar, în noul sezon sportiv – strălucește, uimește, inspiră, schimbă jocul și nicioadată nu te opri.

adidas moldovaadidas moldova

Noua colecție de toamnă ADIDAS 2021 — este o încărcare motivațională, scopul căreia este reunirea fanilor sportului și atleților înainte de începerea sezonului.

adidas chisinau

Noutățile și trendurile, care ne așteaptă în noua colecție de toamnă ADIDAS 2021. Puteți să începeți să le testați deja acum. 

Amortizare ușoară și conexiune adaptivă cu suprafața.

În noua colecție ADIDAS este prezentată tehnologia Lightstrike. Ea include în sine o talpă practic imponderabilă. În combinație cu amortizarea ea oferă șansă de accelerare rapidă în timpul alergării.

adidas moldovaadidas moldova

Talpa perfecționată din cauciuc Continental se ajustează la diferite condiții meteorologice – sportivul nu v-a aluneca nici pe timp însorit, nici pe ploaie.

adidas moldova

Plus returnarea energiei datorită termoplastic-ului.

Tehnologia unică Boost este realizată din granule fine folosind termoplastic. Se umflă și se transformă într-o multitudine de capsule ușoare, care stochează și eliberează energie la fiecare pas făcut de Dvs.

adidas moldova

Și nu uitați să achitați pînă la 30% din costul cumpărăturii cu balurile ADIDAS acumulate de Dvs!

Magazinul de firmă ADIDAS lucrează pentru Dvs în fiecare zi de la 9:00 pînă la 21:00 la adresa bul. Negruzzi, 2/4, CCА Grand Hall, 3 etaj. 

adidas moldova