Adidas

Adidas este unul dintre cei mai importanți producători și furnizori de echipament sportiv din întreaga lume. Articolele vestimentare produse de această firmă sunt populare în majoritatea sporturilor, iar oamenii au ajuns sa poarte zilnic încălțăminte și vestimentație ce poartă însemnele acestei companii.

În prezent compania are peste 25.000 de angajați în întreaga lume, incluzând designeri, experți în tehnologia materialelor și ingineri bio-mecanici. Cea mai mare parte a activităților este desfășurată în afara Germaniei, singura unitate care funcționează în țara natală fiind un centru de producție și testare a prototipurilor.

ADIDAS include următoarele divizii de produse: ADIDAS Performance și ADIDAS Originals.

ADIDAS Performance este cea mai dezvoltata divizie a grupului adidas și se adresează sportivilor de performanță și oamenilor cu un stil de viață activ.

ADIDAS Originals prezintă produse care extind unicitatea și autenticitatea brandului adidas în zona de lifestyle. Adidas Originals îmbină tehnologia cu design-ul, creând un stil autentic cu accente urbane. Adidas Originals reflectă entuziasm, un spirit trendy, îndrăzneț și tânăr.

Sub sloganul „Impossible is nothing”, Adidas a realizat, într-adevar, un lucru ce părea imposibil, acela că încălțămintea produsă de un om dintr-un mic orășel german să ajungă pe picioarele unor vedete de talie mondială - sportivi, actori și cântăreți, dar și oameni simpli care preferă să îmbrace echipamentele adidas în orice moment al zilei.

În Republica Moldova unicul magazin autentic adidas este amplasat la al 3-lea etaj al Centrul Comercial Grand Hall.