ADIDAS Kids: colecție de vară pentru sport și aspect elegant

15:20 17/05/2021

Magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall prezintă o nouă colecție ecologică cu personajele preferate pentru copii de la Disney, Pixar, Marvel și StarWars. Siluete iconice concepute cu grijă pentru natură.

adidas moldova

Noua colecție de vară pentru copii ADIDAS Kids a fost creată pentru adevărații fani ai blockbusterelor de cult. Cele mai tari personaje de pe tricouri, pantaloni scurțe, șepci, adidași și accesorii care pot fi ușor combinate între ele.

Așa, după cum ar trebui să fie pentru brandurile moderne, articolele din noua colecție ADIDAS Kids sunt fabricate din bumbac organic și materiale reciclate PRIMEGREEN.

adidas chisinauadidas chisinauadidas chisinau

Colecția de vară pentru copii ADIDAS Kids va cuceri adulții cu calitatea excelentă și prețul decent, iar copiii - cu imprimeuri mișto și croi confortabil.

Nu uitați să plătiți până la 30% din prețul de achiziție cu punctele ADIDAS acumulate.

adidas chisinauadidas chisinauadidas chisinau

Dacă nu sunteți încă membru al Programului de loialitate ADIDAS - scanați codul QR sau urmați linkul, indicați numărul dvs. de telefon, trimiteți un e-mail în profilul dvs. și obțineți 500 de puncte pentru achiziții!

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00 pe bld. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm cu toată familia!

adidas chisinau