ADIDAS: noua colecție de vară 2021 este deja la vânzare

15:45 05/05/2021

Mult așteptata colecție de vară din 2021 se află în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall. Siluete iconice concepute cu grijă pentru natură.

 

În noua colecție de vară 2021, ADIDAS trece dincolo de antrenamente. Marca devine principala tendință modernă a rezidenților metropolitani.

adidas chisinauadidas moldova

ADIDAS a câștigat inima vedetelor, iar designerii și brandurile de lux au cooperat fructuos cu marca la colaborări comune.

Și dacă veți păși pe covorul roșu în îmbrăcăminte sport și în trening din noua colecție ADIDAS, nu veți surprinde pe nimeni. Vedetele au început să poarte costume chiar și pentru evenimente mondene. 

adidas chisinauadidas moldova

Tendința adidașilor actuali sunt modelele luminoase, cu nuanțe strălucitoare, uneori, la prima vedere, care nu se potrivesc între ele. Avantajul unor astfel de modele este că pot fi purtate cu haine de diferite culori.

Dacă nu sunteți încă membru al Programului de loialitate ADIDAS - scanați codul QR sau urmați linkul, indicați numărul dvs. de telefon, trimiteți un e-mail în profilul dvs. și obțineți 500 de puncte pentru achiziții!

adidas chisinau

Ești gata să-ți schimbi viața, să te îndepărtezi de stereotipuri și să modelezi stilul tău sportiv în o noua direcție în viața ta? Atunci noua colecție de vară ADIDAS 2021 este pentru tine!

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00 - 18:00 la bld. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3. Vă așteptăm!

adidas moldova