ADIDAS: nu ratați vânzarea principală a sezonului - reduceri de până la 50%!

14:02 15/04/2021

Vânzare mult așteptată de primăvară cu reducere de până la -50% în magazinul de marcă ADIDAS. Cele mai populare modele ADIDAS se vând în primele minute – grăbiți-vă la cumpărături!

 

Tot de ce aveți nevoie pentru un nou sezon sportiv cu reducere de până la 50%! Grăbește-te să cumperi până când mărimea ta este în stoc!

adidas grand halladidas chisinauadidas moldova

De la an la an, ADIDAS demonstrează că echipamentele sportive pot fi nu numai funcționale, ci și frumoase. Îmbrăcămintea subliniază toate avantajele siluetei, iar încălțămintea ADIDAS rămâne în vârful popularității.

adidas moldovaadidas chisinauadidas chisinau

Materiale de înaltă calitate, confort, disign șic, durabilitate, continuarea tendințelelor modei. Brandul ADIDAS este iubit și preferat tocmai pentru ocazia de a arăta bine și elegant.

adidas moldovaadidas chisinau

Primul cuvânt, primul „Bravo” și prima dragoste - ADIDAS este gata să împărtășească toate începuturile și victoriile copilului tău în drumul spre maturitate.

 

Colecțiile ADIDAS pentru copii sunt realizate din materiale absolut sigure și confortabile, deoarece pielea copiilor este extrem de sensibilă.

adidas chisinauadidas grand hall

Pentru dvs., magazinul de marcă ADIDAS este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi, între orele 9:00 - 18:00. Grăbește-te să fii primul la cumpărături!

adidas moldova