SPORTLANDIA: noua colecție Green Hill, Everlast pentru artele marțiale

13:54 02/10/2020

Cei mai buni aleg cel mai bun! Magazinul SPORTLANDIA are o nouă colecție a brandurilor Green Hill și Everlast pentru box, judo, kickboxing, sambo, MMA.

 

Popularitatea brandurilor Green Hill și Everlast este atât de mare ,încât cumpărătorii se confruntă în mod constant cu problema falsificărilor.

Magazinul de sport SPORTLANDIA din CCA Grand Hall este reprezentantul oficial al Green Hill și Everlast în Moldova. Garantăm doar produse originale la cele mai bune prețuri din Moldova.

бокс кишинев

Green Hill și Everlast sunt nu doar echipamente sportive, ei sunt flagchipi în lumea luptelor, a boxului și a artelor marțiale.

Genți de box, mănuși, centuri pentru haltere, pantofi de luptă, corzi pentru sărit, bandaje, benzi de rezistență, căști și alte bunuri așteaptă să fie testate la rezistență. Apropo, Everlast a fost cel care a inventat pantalonii scurți pentru box cu centură, care sunt acum folosiți de toți boxerii.

единоборства кишинев

O alt nou flux în magazinul SPORTLANDIA este echipamentul de fitness german Oxygen Fitness și Carbon Fitness. Acestea sunt mărcile № 1 din lume.

купить тренажер беговая дорожка велосипед кишинев

Pentru recrutarea masei musculare. Alegeți aparate de rezistență pentru partea corpului pe care doriți să o consolidați: bancă atletică, echipamente pentru culturism, aparate abdominale.

Pentru evidențierea conturul corpului, arderea caloriilor și pierderea în greutate. Alegeți echipament pentru antrenamentul cardio: benzi de alergare, aparate de antrenament eliptice, simulator de biciclete.

купить силовой тренажер кишинев

Începeți povestea triumfului dvs. astăzi - SPORTLANDIA vă va ajuta cu cel mai bun sortiment la cele mai mici prețuri din Moldova!

Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis în fiecare zi în CCA Grand Hall între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

спортивный магазин кишинев