SPORTLANDIA: a început vânzarea totală cu reduceri de până la -70%!

10:20 03/08/2021

Doar o dată în an! Magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall anunță reduceri maxime de până la -70%. Grăbește-te, mărimile se răresc din stoc.

sportlandia chisinau

Îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la Asics, Under Armour, Nike, Columbia, adidas, Fila, Molten, New Era, Kappa, Arena, Emporio Armani EA7, La Sportiva și alte mărci globale la cele mai avantajoase prețuri!

Cel mai dificil lucru este să alegi)

sportlandia chisinau

Atenţie! Dacă sunteți membru al programului de loialitate SPORTLANDIA, atunci pentru fiecare achiziție din magazinul SPORTLANDIA primiți puncte care pot fi utilizate pentru a plăti până la 30% din achizițiile viitoare.

sportlandia chisinausportlandia chisinau

Dacă nu sunteți încă înregistrați în programul de loialitate SPORTLANDIA, urmați linkul, parcurgeți o scurtă înregistrare și primiți imediat 200 puncte de bun venit pentru o achiziție în rețeaua de magazine SPORTLANDIA.

Atenţie! 200 puncte sunt 200 de lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Și cu aceste puncte puteți plăti până la 30% din achiziție *.

sportlandia chisinausportlandia chisinausportlandia chisinau

SPORTLANDIA se mândrește că poate motiva mii de oameni să facă sport și să ducă un stil de viață activ în fiecare zi!

Pentru dvs., lucrăm în CCA Grand Hall în fiecare zi de la 9:00 până la 21:00. Vă așteptăm la cea mai importantă vânzare cu reduceri a anului!

sportlandia chisinau

*Cu punctele SPORTLANDIA acumulate nu e posibil să plătiți pentru: bunuri cu reducere, bunuri „Super Preț”, carduri cadou SPORTLANDIA.