Nike: Mega reduceri de -20% la legendara încălțăminte și îmbrăcăminte

03:33 16/02/2017

Hainele și încălțămintea Nike – calea perfectă spre succes. Pentru cei care cu adevărat apreciază stilul și calitatea, magazinul Nike a pregătit reduceri de 20% pentru tot.

Încă nu vați decis ce să cumpărați iubitului vostru de 23 februarie? Vă oferim cea mai funcțională și perfectă soluție – hainele și încălțămintea Nike.

nike скидки

Este binecunoscut faptul că pantofii sport pe care cu plăcere îi purtăm vara și primăvara sunt absolut nepotriviți pentru iernile noastre geroase. Despre acest fapt cunoaște și gigantul Nike, care vine în ajutor celor care vor să rămână stilați indiferent de vremea de afară.

Pantofii sport bărbătești pentru iarnă Nike Air Max 90 Utility sunt increbil de călduroși și NU vor permite în niciun caz ca iubitul vostru să înghețe la picioare. În interiorul încălțămintei a fost introdus un ciorap din neopren, care înfășoară piciorul, reținând căldura în interior. Modelul este proiectat astfel încât mersul pe gheață să nu fie periculos, iar detaliile din cauciuc fac acești minunați pantofi sport rezistenți la umiditate.

Одежда и обувь Nike

Pantofii sport pentru femei Nike Air Max 90 Ultra Plush, de asemenea, sunt destinați pentru a fi purtați iarna. Forma și materialul din care sunt creați oferă confort și amortizare perfectă la fiecare pas. Această încălțăminte nu doar vă va proteja de umiditate, dar și va accentua personalitatea și individualitatea voastră.

купить кроссовки найк Кишинев

Tricourile Nike reprezintă calitatea absolută, o gamă variată de culori, dimensiuni și țesături. Fii mereu stilat, alegând  tricouri pereche – pentru EA și pentru EL.

Fii trendy, sportiv și mereu primul în toate cu Nike.
 

ТРЦ Grand Hall

Vă așteptăm în magazinul Nike, care este amplasat în Centrul Comercial Grand Hall, etajul 3.