Nike Kids: Colecție nouă primăvară-vară SS17 pentru micii sportivi

03:33 22/03/2017

Copilul tău e activ, curios, dar și cu veleități sportive, atunci trebuie să vii în CC Grand Hall și să-ți bucuri copilul cu echipamente stilate și ultratehnologizate pentru o primăvară și vară dinamică de la brandul american Nike.

În noua colecție autentică Nike SS17, pe care o puteți găsi doar în Centrul Comercial Grand Hall, fiecare copil va putea să-și alegă îmbrăcămintea și încălțămintea, care va reflecta perfect starea lui de spirit și desigur va fi o descriere a personalității sale.

Nike Kids: Colecție nouă primăvară-vară SS17

Nike Kids SS17 reprezintă țesături fine care vor permite corpului să respire și să se dezvolte corect, sunt materiale elastice care nu vor împiedica mișcările, sunt culori aprinse care vor evidenția copilul vostru din mulțime, și desigur e un design inovator care va educa simțul frumosului din frageda copilărie.

Nike Kids: Colecție nouă primăvară-vară SS17

În societatea modernă, bazată pe un mod de viață sănătos, hainele sportive sunt necesare la orice vârstă, în orice anotimp. Hainele sportive stilate, precum Nike Kids, sunt destinate nu doar pentru a face sport, dar și pentru viața de zi cu zi.

Primăvara este anotimpul perfect pentru odihnă, călătorii și noi descoperiri, iată de ce alegând echipamentul inovativ pentru primăvară-vară de la Nike Kids, veți fi întru totul convins că al vostru copil se va simți încrezut în orice circumstanțe. Țesăturile de înaltă calitate vor păstra culoarea chiar și după numeroase spălări, ceea ce permite părinților să nu-și facă griji dacă copilul lor se va murdări, descoperind lumea.

Nike Kids: Colecție nouă primăvară-vară SS17

Oferiți-i copilului vostru fericire și efervescență, dăruiți-i posibilitatea de a afla tainele lumii fără limite și interdicții. Pantofii sport Nike DOWNSHIFTER 7 – realizați din material sintetic rezistent și ochiuri de plasă, au o talpa foarte ușoară dublată de un strat cauciucat care asigură o aderență sporită. Sunt perfecți pentru activități sportive, dar pot fi purtați și cu ținute sport-casual.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall

Nike - cele mai bune echipamente sportive pentru copii. Vă așteptăm în CC Grand Hall, magazinul Nike, etajul 3.