Nike: Întâmpină primăvara în noii fashion pantofi sport

03:33 23/02/2017

Pantofii sport de la Nike nu sunt doar pur și simplu încălțăminte, ci o adevărată operă de artă, care denotă calitate excepțională, comoditate și desigur stil desăvârșit. În magazinul Nike găsiți modele noi-nouțe de pantofi sport pentru bărbați și femei. Grăbiți-vă să întâlniți primăvara în încălțămintea fashion de la Nike.

nike

Pantofii sport s-au transformat de-a lungul timpului din încălțăminte destinată activităților fizice, într-un accesoriu stilat, pe care încălțându-l te transformi într-un veritabil fashion-icon. Alege doar modele originale, optează doar pentru ce-i mai bun în magazinul Nike, amplasat în Centrul Comercial Grand Hall.

новая коллекция Nike

Pantofii sport pentru bărbați Nike Sportswear Tennis Classic - model confecționat din material textil, cu un vârf rigidizat și rotund. Talpa stabilă facilitează mișcarea și nu permite transpirarea picioarelor. Interiorul din textile și spatele călcâiului rigidizat oferă protecție maximă în timpul deplasării.

Designul emblematic al pantofilor sport Nike nu-și pierd din actualitate, iată de ce această legendară încălțăminte este incredibil de practică și extrem de populară în rândul tinerilor care o aleg pentru promenade și călătorii.

купить кроссовки Nike

Dacă ești adepta stilului clasic al pantofilor sport atunci Nike Classic Cortez Nylon este alegerea perfectă pentru garderoba ta. Confecționați pentru a asigura confortul tău zi de zi, fac din fiecare plimbare o experiență placută. Talpa din cauciuc cu rizuri îți garantează aderența pe orice suprafață pentru ca tu să fii sigură de fiecare mișcare, iar aplicațiile din piele întoarsă aduc o notă specială designului clasic al încălțămintei.

купить Nike Grand Hall

Pantofii sport de la Nike - o combinație perfectă a calității și a stilului, care nu vă vor lăsa indiferenți.

Vă așteptăm în Centrul Comercial Grand Hall, magazinul Nike, etajul 3.

Fiți mereu vivace și trendy cu Nike.