Bomba: Reduceri de septembrie!

17:45 08/09/2020

Bomba este cea mai mare rețea de supermarkete de tehnică casnică și electrocasnice în Moldova. Doar în luna septembrie, cumpărați orice tehnică cu un beneficiu de pînă la 20%! La noi veți găsi cel mai mare asortiment de tehnică și cele mai mari reduceri.

 

Doar în Bomba veți găsi 4K SMART televizor LG la un preț exclusiv – 5499 lei plus 500 lei CASH-BACK în cadou! Veniți și apreciați vizual imaginea clară, sunetul impecabil, interfața rapidă și comodă SmartTV. Alegerea perfectă pentru încăperi de dimensiuni diferite!

Bomba: Сентябрьские скидки

De exemplu, noutatea anului 2020 QLED 4K SmartTV de la SAMSUNG cu rame înguste și diagonala 127 cm – 12199 lei plus 1000 lei CASH-BACK în cadou! Veniți și apreciați vizual imaginea clară, sunetul impecabil, interfața rapidă și comodă SmartTV. Alegerea perfectă pentru încăperi de dimensiuni diferite!

Bomba: Сентябрьские скидки

Aceasta încă nu este tot! În fiecare casă trebuie să fie un frigider bun. Dacă sunteți în căutarea unui model potrivit, rețeaua de magazine Bomba vă propune mai mult de 300 de modele de frigidere încăpătoare, cu consumul eficient de energie la cele mai bune prețuri din țară! De exemplu,  frigiderul mare de 2 metri Indesit la un super preț – 4999 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou!

Rețeaua de supermarkete ВОМВА are grijă de curățenia din casele Dvs. Mașina de spălat ShaubLorens cu încărcarea de 6 kg la 1000 rotații - 2999 lei plus 200 lei CASH-BACK în cadou!

Bomba: Сентябрьские скидки

În fiecare casă trebuie să fie o mașină de spălat vase , ea va economisi timpul Dvs. și va asigura o spălare ideală a veselei. Deoarece, aceasta este BOSCH, dar el este producătorul mașinilor de spălat vase nr. 1 în lume. Mașina de spălat vase incorporabilă BOSCH  lățimea de 60 сm pentru 12 complecte cu 4 programe la un super preț de  4999 lei plus 400 lei CASH-BACK în cadou!

Internet-magazinul cu posibilități nelimitate pentru shoping. Tehnica și electrotehnica, îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă, produse pentru sport, produse pentru copii, cosmetica și parfumeria. Mai mult de  100 000 produse în 9 cele mai solicitate categorii de produse. Locul ideal pentru cumpărăturile familiale. Internet - magazinul nostru lucrează 24/7! Pentru noi este foarte important, ca fiecare cumpărătură, făcută pe BOMBA.MD, să vă aducă plăcere.

Bomba: Сентябрьские скидки

Toți tind să fie în trend, dar cel mai puternic trend al ultimilor ani este sportul. Comandați online sau prin terminalele de autodeservire, adidași de alergat pentru bărbați sau doamne Nike la un super preț de 999 lei. Plimbările de toamnă vă vor aduce plăcere și beneficiu în costumul sportiv respirabil pentru bărbați sau doamne  Adidas la un super preț de 899 lei. 

 Ciocan rotopercutoar puternic Bosch PBH 2100RE pentru găurire și cizelare  la un super preț de 1399 lei – este un istrument de siguranță și durabilitate, care se deosebește prin putere, tehnologie, siguranță și comfort la un nivel înalt.

Nu scăpați șansa să procurați tehnica la cele mai bune prețuri de la rețeaua de supermarkete BOMBA! Avem din ce alege!

Linia fierbinte a rețelei de supermarkete BOMBA:(+373-22) 26-00-26