Adidas: Super ofertă de toamnă!

17:40 27/09/2017

În această toamnă magazinul de firmă Adidas  va pregătit o ofertă unicală. Icoana designului, adidașii Superstar doar la 1999 lei!

Dar asta nu e tot! Numai în CCA Grand Hall, în magazinul Adidas veți găsi o varietate enormă de haine și încălțăminte de toamnă pentru sportivi profesioniști dar și modele de clasa premium pentru purtare zilnică, la cele mai bune prețuri!

Un chitch neschimbat al producătorului – calitatea excepțională, aplicarea tehnologiilor de ultima oră și elaborărilor inovatoare personale.

Stilul sportiv Adidas corespunde tendințelor moderne de modă și este în special actual pentru tinerii energici și activi care tind de a corespunde chemării timpului actual. Hainele sportive stilate și încălțămintea se

încadrează perfect în moda urbană, iar combinarea culorilor actuale și nuanțelor vă va oferiposibilitatea de a creao multitudine de look-uri.

Adidas: Super ofertă de toamnă!

Brandul mondial Adidas a creat o istorie bogată a adidașilor. În colecții sunt o multitudine de modele care au cucerit lumea. Pentru adevărații stăpâni ai lumii, Adidas a elaborat încălțăminte specială pentru munți.

Superbul Adidas Originals vă dă un nou stimul de a învinge!

adidas

Fii regina stilul urban clasic împreună cu Adidas Originals, simte confortul și calitatea. În cazul în care adori stilul casual această încălțăminte este destinată anume ție!

Completează-ți stilul cu accesorii unicale. Rucsacuri stilate Adidas sunt elaborate cu o mulțime de elemente funcționabile executate din materiale durabile. 

adidas

Crează o nouă impresie despre stil! Lărgește hotarele și învinge împreună cu Adidas. 

Te așteptăm în magazinul de firmă adidas, Cca Grand Hall, et.3 

CCA Grand Hall