SPORTLANDIA: o nouă colecție pentru școală și sport

14:46 22/08/2023

Astăzi toată atenția e la copiii noștri! SPORTLANDIA are o nouă colecție pentru sport și școală. Oferim tuturor clienților SPORTLANDIA 300 bonusuri pentru ca achizițiile să fie și mai plăcute!

 

 

Oferim tuturor clienților SPORTLANDIA 300 bonusuri pentru ca achizițiile să fie și mai plăcute! Atenţie! 300 bonusuri sunt 300 lei, pentru că în programul de loialitate SPORTLANDIA 1 punct = 1 leu. Și cu aceste puncte puteți plăti până la 20% din prețul de achiziție *.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Dacă nu sunteți încă înregistrat în programul de loialitate SPORTLANDIA, urmați linkul și parcurgeți o scurtă înregistrare. Veți primi imediat 200 bonusuri de bun venit și 300 bonusuri promoționale pentru achiziții în magazinul SPORTLANDIA.

sportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau balti

Noile colecții ale celor mai legendare mărci sportive - Nike, adidas, Asics, Head, Arena, Green Hill, Speedo, Molten vă așteaptă, copii. Doar cea mai înaltă calitate și la cele mai bune prețuri din Moldova!

 

 

Pregătește-ți campionul pentru secțiile sportive 100%. Tehnologiile inovatoare de la mărcile noastre garantează libertatea în mișcare, iar țesătura moale perforată ajută corpul să respire în timpul antrenamentului.

sportlandia chisinau baltinike moldovasportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltisportlandia chisinau baltinike moldova

🛒 Comandă online: sportlandia.md | (+373) 68 105 762

💻 Rețelele noastre sociale: Facebook | Instagram | YouTube

📢 Cu noi e profitabil: Program de fidelitate | Promoții

📲 Contactați-ne: sportlandia.md| (+373) 22 83 60 41 (Chișinău) | (+373) 231 84 224 (Bălți)

 

sportlandia chisinau balti

*Cu punctele SPORTLANDIA acumulate nu pot fi plătite: bunurile cu reducere, bunurile „Super Preț”, cardurile cadou SPORTLANDIA.