NIKE: premiera noii colecții călduroase Therma

17:13 19/10/2021

Temperatura scade și noi suntem pregătiți să întâmpinăm frigul înarmați cu noua colecție NIKE THERMA.

 

 

Brandul NIKE a trecut orice limite și face un pas înainte, creând noi tehnologii pentru a îmbunătăți calitatea antrenamentelor.

Tehnologia imponderabilă NIKE Therma FIT este rezultatul multor ani de experiență și cercetare în laboratoarele NIKE. 

nike moldova

NIKE Therma FIT oferă protecție împotriva frigului și vântului. Microfibrele speciale captează căldura generată de corp și o folosesc pentru a o menține. Hainele au un volum minim și sunt foarte ușoare, ceea ce vă permite să mențineți mobilitatea fără a împiedica mișcarea. 

nike moldova

O altă tehnologie revoluționară NIKE Therma Sphere este o îmbrăcăminte de înaltă calitate impermeabilă, caldă și confortabilă. NIKE Therma Sphere oferă protecție în condiții meteorologice extreme și confort în timpul activităților dinamice.

nike moldova

Pentru a-și crea produsele, NIKE organizează studii ample, ale căror obiecte sunt biomecanica, fiziologia, componenta senzorială a mersului și alergării, testări cu diferiți indicatori de vârstă, greutate corporală, forma piciorului etc.

Dacă doriți să cumpărați NIKE, atunci va fi util să aflați cât mai multe despre tehnologiile care sunt folosite pentru a crea modelul care vă place atât de mult.

nike moldova

Nu uitați să plătiți până la 20% din costul bunurilor selectate cu puncte NIKE acumulate.

nike moldova

Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis zilnic între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

nike moldova