ADIDAS Forum: Premieră mondială a anului 2021 acum în vânzare

16:42 23/07/2021

Premieră mondială a anului 2021 în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall. O nouă abordare a pantofului de baschet din 1984. Faceți cunoștință cu ADIDAS FORUM, de care toată lumea este nebună!

 

Dacă vorbim despre renumitul ADIDAS, atunci pantofii ADIDAS Forum sunt unii dintre primii menționați. Legendarul adidaș a intrat în scenă în 1984 și a câștigat rapid popularitate atât pentru jucători, cât și printre rapperi.

adidas chisinau

ADIDAS Forum domină străzile, precum și terenurile de baschet. Toate piesele de marcă sunt la locul lor: inserție în formă de x pe lateral, curea pentru gleznă - acum este cel mai la modă element al stilului de stradă.

adidas chisinau

Împreună cu ADIDAS Forum, în magazinul de marcă ADIDAS avem sosire pe scară largă a unei noi colecții de pantofi - sută la sută trebuie s-o ai în 2021. Adidașii sunt o cultură imensă a purtării încălțămintei. Un cod notoriu pentru lumea cunoscătorilor de încălțăminte sport. Pur și simplu încaltă-i și simte-i singur)

adidas chisinauadidas grand hall

Și nu uitați să plătiți până la 30% din prețul de achiziție cu punctele ADIDAS acumulate!

adidas moldova

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00 pe blv. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3. 

adidas chisinau