ADIDAS: colecție de vară cu reducere de până la -50%

09:32 13/07/2021

Vânzarea cu reducere a colecției de vară ADIDAS este cu +100 emoții de vară. Iar vara este în toi și tu vei fi într-o ținută cool ADIDAS la jumătate de preț!

 

O combinație de design legendar și stil urban contemporan. Este vorba despre colecția de vară ADIDAS 2021.

adidas moldovaadidas moldova

Siluetele ADIDAS inovatoare și clasice sunt disponibile cu reduceri de până la 50%. Ce îți place mai mult: antrenamentul, сursele, călătoriile, serile cu familia sau petrecerile cu prietenii - ADIDAS va decora orice eveniment.

adidas moldovaadidas moldova

Colecția de adidași de vară ADIDAS 2021 este un nou nivel de confort care trebuie experimentat. Luminozitatea unică și perfecțiunea designului sunt vizibile la prima vedere.

adidas moldovaadidas moldova

ADIDAS este alături de tine în cele mai luminoase zile ale verii! Experimentați tehnologiile inovatoare Climachill, Climacool, Climalite cu efect de răcorire. Prețurile sunt reduse până la -50%!

adidas moldovaadidas moldova

Cheltuiți și câștigați - cu ADIDAS este posibil! Înregistrați-vă în programul de loialitate ADIDAS, plătiți pentru cumpărături în magazinul de marcă ADIDAS și primiți rambursare de până la 15%.

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00-21:00 pe blvd. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3.

adidas moldova