ADIDAS: noua colecție de vară super-trend a anului 2021

16:06 01/06/2021

În magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall avem o nouă colecție uimitoare de vară 2021. Începeți vara în stilul a trei dungi ADIDAS. Unește lumea sportului si a modei!

adidas moldovaadidas moldova

Lucrând în colaborare cu vedete din sport și divertisment, artiști renumiți și branduri, ADIDAS dă tonul celei mai la modă îmbrăcăminte și încălțăminte din 2021.

Un must-have pentru sezonul de vară 2021 este o pereche de pantofi albi ADIDAS care se potrivesc cu orice ținută.

Tendință ecologică. Țesăturile neobișnuite și texturile realizate din materiale reciclate inspiră designerii ADIDAS pentru modele interesante și futuriste.

adidas moldovaadidas moldovaadidas moldova

Modelele retro au pătruns de mult timp în garderoba modernă. Dar, în 2021, această tendință trece printr-o nouă rundă. Cuplurile cult precum ADIDAS Stan Smith, Adicolor, Superstar au revenit pe podium.

Una dintre cele mai tari tendințe în 2021 sunt pantofii ADIDAS cu motive cosmice sau cu un tipar de „prădător”.

adidas moldovaadidas moldovaadidas moldova

Pornește-te la cumpărături - avem o cantitate imensă de încălțăminte și haine noi de vară elegante în magazinul de marcă ADIDAS. Și nu uitați să plătiți până la 30% din prețul de achiziție cu punctele acumulate ADIDAS!

Magazinul de marcă ADIDAS este deschis pentru dvs. în fiecare zi, între orele 9:00 - 21:00 pe blv. Negruzzi, 2/4, CCA Grand Hall, etajul 3.

adidas moldova