NIKE: premiera colecției de vară 2021

12:16 06/05/2021

Noua colecție de vară 2021 este o răbufnire de endorfină. NIKE e sigur că va fi pe placul tău.

nike moldova

Designul unic al noii colecții de vară NIKE este creat la intersecția dintre artă și sport. Designerii au căutat să transmită pasiunea acelor emoții pe care le trăim atunci când realizăm unele recorduri personale.

nike moldovanike chisinau

Milioane de oameni se ridică în fiecare dimineață și fac ceva pentru a se apropia de obiectivul lor. Descoperă noile hotare ale posibilităților tale cu NIKE chiar astăzi!

 

Noua colecție conține cel mai mare sortiment de adidași de top. Încearcă noua versiune a NIKE Pegasus 37. Aceștea sunt cei mai ușori adidași de alergare pentru un start rapid, cu retur impecabil a energiei și repulsie elastică.

nike chisinaunike chisinau

Combinând tehnologiile inovatoare, design contemporan și măiestrie tradițională la fiecare detaliu, Nike se străduiește să vă pună în valoare personalitatea.

nike chisinaunike chisinau

Încearcă NIKE în acțiune! Pentru toți clienții noștri există un program special de bonusuri NIKE.Club, datorită căruia achizițiile vă vor aduce nu numai emoții pozitive, ci și beneficii suplimentare.

nike chisinaunike chisinau

Vă așteptăm la premiera colecției de vară NIKE 2021. Pentru dvs., magazinul de marcă NIKE din CCA Grand Hall este deschis în fiecare zi între orele 9:00 - 18:00. Vă așteptăm!

nike chisinau