ADIDAS: tendința legendară a modei din 2021

12:43 01/04/2021

Cinci sub-mărci legendare ADIDAS care nu vor fi demodate nicicând. Fiți mereu în trend - alegeți legende!

adidas moldova

ADIDAS Superstar este regele adidașilor albi și icoana stilului de stradă. Legenda jocului de baschet și hip-hopului s-au bucurat de o popularitate constantă de peste 50 ani.

adidas chisinauadidas grand halladidas boet

ADIDAS Stan Smith este un bilet spre lux. Încălțămintea Adidas Stan Smith se află în colecția Kanye West și Pharrell Williams, au fost purtați de însuși John Lennon și de magnifica Madonna. Aceștea sunt adidașii pe care fiecare dintre noi ar trebui să-i cumpere cel puțin o dată.

 

ADIDAS și eroii legendari ai Disney, Marvel, Star Wars și-au adunat experiențele și au creat ceva complet unic, combinând sportul copiilor și marea lor dragoste de fantezie. Această colecție rămâne o tendință la modă și pentru adulți.

adidas chisinauadidas grand halladidas chisinau

ADIDAS a parafrazat celebra frază a lui Darth Vader „alătură-te mie și vom conduce galaxia împreună”. Alătură-te legendarei colecții ADIDAS și devino cea mai bună versiune pentru tine însuți!

Toate acestea și chiar mai multe pot fi găsite în magazinul de marcă ADIDAS din CCA Grand Hall. Lucrăm pentru dvs. în fiecare zi până la ora 18:00. Vă așteptăm!

adidas chisinau