SPORTLANDIA: cel mai mare sortiment de biciclete și scutere electrice din țară

09:44 27/05/2021

Trotinete și biciclete electrice pentru vara mișto în oraș și în natură. Alegeți în magazinul SPORTLANDIA din CCA Grand Hall cea mai bună garanție de preț!

 

Noutate mult așteptată! Trotinete electrice pentru copii de la 4 ani. Trotineta electrică IconBIT UNICORN 2 este un cadou de vis!

adidas moldovaadidas chisinau

Scuterele electrice pentru adolescenți se află astăzi în vârful popularității. Capacitatea de transport până la 100 kg este concepută atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți.

sportlandia chisinau

Mărcile cu renume mondial KUGOO, ICONBIT, XIAOMI produc unele dintre cele mai bune scutere electrice care combină calitate înaltă și prețurile accesibile. Puternice și rapide, atât în condiții urbane, cât și pe drumuri desfundate. 

sportlandia chisinausportlandia chisinau

Un scuter electric cu manevră sau o bicicletă rapidă?

 

Magazinul SPORTLANDIA oferă fiecărui vizitator un test de conducere gratuit - vă vom învăța pe dumneavoastră și pe copilul dvs. să călătoriți cu orice vehicul în câteva minute.

sportlandia moldovasportlandia chisinau

Important: abordați problema echipamentelor de protecție foarte responsabil! Căști speciale, genunchiere și cotiere vă vor proteja pe dumneavoastră și copiii dvs. de răni în caz de cădere.

sportlandia moldovasportlandia chisinau

Nu uitați să plătiți până la 30% din costul bunurilor selectate cu bonusurile SPORTLANDIA acumulate!

Pentru dvs., magazinul de sport SPORTLANDIA este deschis în CCA Grand Hall în fiecare zi între orele 9:00 - 21:00. Vă așteptăm!

adidas moldova