Pal Zileri, Testoni, Corneliani: reducere până la 70% la închidere

17:25 17/02/2020

Magazinul de marcă Pal Zileri situat în CCA Grand Hall închide sezonul și reduce prețurile cu până la 70%. Prețurile sunt mai mici decât  la Outlet.

pal zileri grand hall

"Luxul trebuie să fie confortabil, altfel nu este lux", - a spus Coco Chanel. Încercând odată brandul italian  luxuri Pal Zileri și Lab Pal Zileri, nu vei dori să porți altceva. Îmbrăcămintea strălucește  scînteietor avînd fire de cea mai înaltă calitate.

lab pal zileri chisinau

Particularitatea brandului italian luxuri CC Corneliani este că lucrurile nu distrag atenția de la proprietar.Corneliani îți subliniază doar statutul și nivelul de trai.

corneliani chisinau

Completează-ți imaginea cu pantofi italieni impecabili de la A. Testoni. Acesta este cel mai mare nume din industria încălțămintei -  bărbații cu renume mondial și cei mai influenți din lume poartă acești pantofi de brand.          

Pantofii A.Testoni sunt pe deplin justificați ca valoare. În mod exceptional, sînt confecționați manual, fiecare strat de piele este cusut manual în 500 de cusături, 10 ore de lustruire. Ca urmare a muncii manuale îndelungate  apare o adevărată operă de artă.

testoni chisinau

Puteți cumpăra marca luxuri Pal Zileri, Testoni, Corneliani doar în magazinul de marcă Pal Zileri din CCA Grand Hall. Cumpărînd aceste lucruri în alte locuri  riscați să vă alegeți,în cel mai bun caz, cu o replică și, în cel mai rău ,- cu un articol contrafăcut.

Vă așteptăm la promoțiile anului: o achiziție cu o reducere de până la 70% este o investiție foarte profitabilă.