Pal Zileri

Pal Zileri

Brandul Pal Zileri a fost creată ca un brand de haine clasice pentru bărbați și se bazează pe viziunile proprii asupra modei bărbătești. La baza acesteia stau eleganța rafinată și experiența de mulți ani de lucru cu costumele bărbătești. Tehnologia full canvas Pal Zileri subânțelege folosirea operațiunilor manuale și tehnologia tradițională a calității italiene.

Din 1970 compania Pal Zileri combină tehnologiile moderne de producere a hainelor pentru bărbați cu o atenție sporită la fiecare detaliu în parte. Fabrica Pal Zileri amplasată în Quinto Vicentino din centrul Venetto, însă producția acesteia de mult timp este cunoscută peste hotarele Italiei și este prezentată în peste 70 de țări din întreaga lume. Compania atrage o atenție sporită practicității și calității modelelor, mizând pe volumul și viteza de producție. Astfel, Pal Zileri – este un brand care combină cele mai bune tradiții a croitorilor italieni cu aplicarea tehnologiilor moderne. Balanța dintre două componente reprezintă cheia spre succesul Pal Zileri, mărcii numele căreia este actualmente sinonimul eleganței italiene.

În prima linie Pal Zileri sunt incluse costumele, sacourile și paltoanele. O atenșie sporită se acordă elaborării modelelor, așezării perfecte pe figură și respectarea tehnologiei tradiționale de producere fără încleiere, ceea ce în combinație cu șlefuire a detaliilor formează un look elegant, rafinat, clasic dar în același timp modern, care poate fi suplinit cu cămeși, tricotaj și business accesorii.

Линия Pal Zileri Concept interpretează pe nou garderoba casual, punând accentul pe o croitorie nestandartă, detalii și tehnici exclusive de prelucrare a țesăturilor. În linia respectivă sunt prezentate: pantaloni, cămeși, tricotaj,  haine mai calde, accesorii.

Colecția  LAB Pal Zileri  este adresată unui orășean modern, care adoră experimentele cu look-ul propriu la alegerea hainelor și în primul rând se orientează după gustul propriu.  Bărbatului care nu mai acceptă să fie ”încătușat” de uniforma costumului zilnic, dar vrea să se exprime prin o excentricitate nobilă și să nu rămână neobservat. Motoul brandului a fost ales ”descoperirea noului, studirea noului, aplicarea noului”.