SPORTLANDIA: adidași pentru alergare - este alegerea corectă

09:55 25/03/2019

- "Aveți adidași de alergare?".

- "Pentru "asfalt " sau "pentru trail"? Planificați să participați la competiții? Ve-ţi alerga pe tot parcursul anului sau doar vara? Ce pronație aveți?".

Astfel de dialoguri pot fi auzite în magazinul SPORTLANDIA în fiecare zi. Și dacă există obiective sportive mari în planurile dvs., SPORTLANDIA vă sugerează să vă aflați în "anatomia" adidaşilor, deoarece succesul și sănătatea dumneavoastră vor depinde de acest lucru.

sportlandia adidasi cumpara chisinausportlandia grandhall, sportlandia chisinau, купить кроссовки

Acum alegem adidaşii de alergare potriviți

кроссовки для бега кишинев, купить кроссовки молдова, как правильно выбрать кроссовки

Datorită amortizării bune, "remorcile" sunt destinate antrenamentelor regulate pe suprafețe uscate -asfalt, sol solid. Acestea sunt echipate cu tehnologie pentru siguranța și suportul piciorului, pot fi folosite de alergători pe distanţele lungi de la 10 km.

кроссовки скидки кишинев, кроссовки стиль модные купить, кроссовки молдова

Adidații competitivi sunt minimaliști și ușori, au scăpat de majoritatea tehnologiilor de stabilizare și susținere în favoarea reducerii masei.

купить salomon sportlandia, cumpara adidasi sportlandia

Adidaşii minimaliști sunt lipsiți de toate tehnologiile și maximizează imitarea alergatului desculț (barefoot running). Piciorul în astfel de adidași se mișcă în mod natural.

купить кроссовки для фитнеса, купить кроссовки для соревнований

Rularea sigură pe pământ, pe suprafețe neuniforme și alunecoase este un element al adidaților de traseu. Aceşti adidaşi au un protector bun și sunt făcuţi cu un material puternic, care protejează în mod fiabil picioarele.

кроссовки для трейла, hai haiduci vita, hai haiduci sportlandia, кишинев трейлраннинг

Ţine-ţi minte: adidașii pentru alergare sunt de înaltă tehnologie, astfel încât modelele false sunt vândute mai ieftin decât de obicei, duc la traume la genunchi, picioare, spate.

Vă așteptăm în magazinul SPORTLANDIA CCA Grand Hall, unde puteți alege adidașii perfecți pentru alergat.

спортландия грандхолл, sportlandia fila, sportlandia under armour, grand hall