Salomon: Îmbrăcăminte pentru schiat de cel mai înalt nivel

11:51 26/12/2017

Cine plănuiește să urce pe pistă cu cele mai bune echipamente, ar trebui să aibă grijă de îmbrăcămintea potrivită. Imbracaminte de schi Salomon, care este disponibilă doar în Centru Comercial Grand Hall - cel mai bun echipament pentru sporturile de iarnă.

Chiar și cele mai nesemnificative detalii ale lui Salomon sunt întâmpinate cu mare grijă, asigurând o durabilitate mare și confort. Și acest lucru este foarte important, pentru că hainele de iarnă, destinate recreerii în aer liber, ar trebui să fie bine încălzite și să elimine excesul de umiditate în orice frig.

Image removed.

O altă condiție importantă și indispensabilă este ușurința echipamentului Salomon. Modelele sunt cusute din materii cu membrană, iar ca izolație termică este utilizată o izolație termică modernă, care este mult mai ușoară și mai eficientă decât puful.

Îmbrăcămintea Salomon are trei straturi: stratul interior îndepărtează umiditatea și asigură  intrarea aerului curat, stratul intermediar previne scurgerea căldurii și stratul exterior protejează împotriva frigului, vântului și umezelii. Termoreglare excelentă, calitate de neegalat, durabilitate impecabilă - îmbrăcăminte și încălțăminte Salomon ocupă cele mai mari poziții de vânzări pe piața mondială.

женская экипировка Salomon

Doar 10 zile la brandul Salomon aveți reduceri de 40%. Vă așteptăm în Centru Comercial Grand Hall – întrebați îmbrăcămintea și încălțămintea Salomon doar în magazinul Columbia.

магазин Columbia ТРЦ Grand Hall