Philippe Matignon & Sisi: Super promoție a acestui sezon!

13:06 17/11/2017

Noul sezon începe cu înnoirea garderobei și noi ținute frumoase. Brandul italian Philippe Matignon & Sisi propune doamnelor și domnișoarelor stilate să-și facă rezerve ne noi dresuri fashion. La o achiziționare de 99 lei – primiți în dar o pereche de dresuri CADOU!

Супер предложение сезона

Să fiți Extravagante, romantice și stilate, să flirtați sau să provocați...

Nu este necesar să schimbați în totalmente garderoba pentru a crea noi ținute. Este de ajuns să alegeți dresurile potrivite de la brandul italian mondial Philippe Matignon & Sisi. În această iarnă în vogă sunt dresurile colorate și combinațiile cât mai spectaculoase.


 

Супер предложение сезона

Clasica niciodată nu a fost plictisitoare, cel puți așa au decis designerii brandului Italian Sisi, și de aceia au creat dresuri elegante, subțiri pentru dame adevărate. În astfel de dresuri veți demonstra frumusețea piciorușelor Dumneavoastră chear și în ținute mini! În asortiment sunt prezentate modele din linia fără șorți a brandului italian Sisi.

Супер предложение сезона

Majoritatea fashionistelor cunos dresurile brandului Golden Lady. Ele sunt celebre datorită calității și prețurilor superbe. În asortimentul brandului puteți găsi modele pentru orice ocazii, orice anotim: fie iarnă sau vară. Foarte subțiri, pracractic invizibili sau foarte denși- toate acestea sunt dresurile Golden Lady.

колготки Golden Lady

Culorile aprinse ale doamnei, au inspirat designerii brandului Golden Lady, în crearea unei colecții estrem de frumoase pentru copii FW17/18. Chear și pe timpul rece jocurile afară vor fi pe plac copiilor dacă se vor îmbrăca corect!

Nu rata, super oferta sezonului de iarnă din CCA Grand Hall. La toate dresurile pentru copii se oferă reducere de -20%. Fă o achiziționare în sumă de 99 lei și primește o pereche de dresuri în cadou!

детские колготки скидка - 20%

Vă așteptăm la adresa:

 Bd. Negruzzi 2/4, CCA Grand Hall et. 1 și magazinul Cotonella et. 1

Strada Calea Iesilor 10, CCA Fourshett și magazinul Golden Lady et. 1

ТРЦ Grand Hall