Pal Zileri: vă prezentăm noua colecție Primăvara-2018

17:49 13/03/2018

Noua colecție Pal Zileri Primăvara-2018 se naște cu mult timp înaite ca consultantul profesional din magazinul Palzileri să vă prezinte modelul Dumneavoastră de costum ideal

 

            Totul începe de la atenta selecție a firelor naturale și nobile din  care mai apoi se nasc materii impecabile la cele mai bune făbrici din Italia - Loro Pianа, Cerruti, Ermenegildo Zegna, Guabello, Vitale Barberis, Reda

Pal Zileri Primăvara-2018

            Toată linia de îmbrăcăminte Pal Zileri este fabricată din cea mai fină lână de merino, lână de vicună cu fire răsucite de la SUPER 110’S până la SUPER 200’S, la fel din materii cu adaos de cașmir, mătase și mohair.

Pal Zileri Primăvara-2018

            Costumul Pal Zileri țesut din astfel de materii, strălucește cu luciul interioar a firelor de cea mai înaltă calitate.

Pal Zileri Primăvara-2018

                Designerii cu renume de la Pal Zileri fac moda pentru bărbați. Noua colecție Pal Zileri și LAB Pal Zileri SS18 – e noua fațetă a eleganței masculine: simțul libertății și a luxului neglijent.

Pal Zileri Primăvara-2018

            Fiecare element din îmbrăcămintea Pal Zileri este crearea mâinilor celor mai calificați meșteșugari-croitori din Vicenza. Pentru coaserea unui costum, trebuie să efectuați 188 operații, 160 dintre acestea sunt manuale. Aceasta este o lucrare manuală filigrană.

Pal Zileri Primăvara-2018

                Numele Pal Zileri se asociază cu aristocrația, eleganță exclusivă, măiestrie manuală neegalată, croire impecabilă și produse de înaltă calitate din materii excusive.

Pal Zileri Primăvara-2018

           Pentru Pal Zileri Luxury – e o calitate impecabilă la toate nivelurile. Începând de la materia primă până la controlul maniacal asupra procesului de producție. Fără aceasta, nu poate exista nicio speranță de a satisface cerințele clienților.

Pal Zileri Primăvara-2018

            Vă așteptăm la premiera noii colecții Pal Zileri și Lab Pal Zileri SS 2018: CCA Gramd Hall etajul 3 magazinul de brand Pal Zileri.

magazinul Pal Zileri CCA Grand Hall