Pal Zileri: Tot asortimentul FW 2017/18 deja în vânzare!

14:33 08/12/2017

Colecția Pal Zileri FW 2017/18 este orientată spre bărbații pretențioși și eleganți, care sunt în căutarea echilibrului ideal dintre trecut și prezent. Toatî colecția se combină, creând ținute incredibil de frumoase și moderne.

Pal Zileri FW 2017/18

Diferite stiluri, de la formal la casual formează ținute armonioase și rafinate. Stilul oficial al costumelor se combină cu o helancă sau cu o cămașă în dungi, iar îmbrăcămintea sport este reinterpretată în arta croitorului pentru a crea o garderobă universală și elegantă pentru orice ocazie.

 

Paleta de culori Pal Zileri FW17 scot în evidență combinațiile armonioase și călduroase care perfect se potrivesc cu materiile excluzive, așa ca lână, catifea și țesătura cu efect «tablă de șah».

Pal Zileri FW 2017/18

Dar pentru ocaziile speciale și plimbările de seară îmbrăcămintei oficială este singura expresie a experienței de afaceri și a eleganței moderne, pentru a străluci și a fii în centrul atenției în calitate de stăpân sau oaspete. Combinarea formei cu funcționalitatea, creează o colecție în vogă indiferent de timp.

Pal Zileri FW 2017/18

Pentru a sublinia valorile de bază ale mărcii Pal Zileri, pentru campania de publicitate de toamnă-iarnă din 2017/18, compania a ales Veneția, un oraș bogat în tradiții și ansambluri arhitecturale. Modelul Andy Young interpretează perfect atmosfera spiritului vremurilor în cheia modernă.

Pal Zileri FW 2017/18

Colecția LAB Pal Zileri, reprezintă expresia designului italian  cu o atingere internațională, este focusată pe combinarea stilului contemporan urban, ținutele de zi cu zi și îmbrăcămintea sport.

 

Colecția LAB Pal Zileri este orientată spre bărbații tineri, dinamici și moderni, fiecare haină fiind inovatoare și funcțională.

Pal Zileri LAB FW 2017/18

Îmbrăcămintea sport și cea de zi cu zi din noua generație combinată cu calitatea superioara de coasere reflectă know-how-ul și ADN-ul mărcii Pal Zileri în ceia ce privește abilitățile de coasere și croială. Datorită acestui fapt, siluetele par simple și naturale.

Pal Zileri LAB FW 2017/18

Tricotajul elastic este transformat de meșteri într-un blazer stilat, iar țesătura Thermore oferă căldură suplimentară.

Pal Zileri LAB FW 2017/18

Care se potrivește atât pentru birou, cât și pentru o ieșire într-o galerie de artă sau club, această colecție – este o adevărată odă  universalității ți pragmatismului.

A.Testoni FW 2017/18

Regula de bază a oricărei ținute masculine sunt pantofi impecabili! Pentru realizarea rezultatelor în anotimpurile de toamnă - iarnă 17/18 A.Testoni a combinat cele mai bune tradiții din stilul formal și informal.

A.Testoni FW 2017/18

Colecția de încălțăminte pentru bărbați de la A. Testoni – este simbulul calității impecabile. Designerii se inspira din efectele mixte neobișnuite, combinând forme și materiale, creând pantofi complet noi.

A.Testoni FW 2017/18

Caracteristicile fundamentale ale mărcii A.Testoni au fost întotdeauna cea mai înaltă calitate, aspectele excelente și confortul. Indiferent de model, pantofii brandului dau proprietarului o respectabilitate deosebita si arata foarte luxos.

ТРЦ Grand Hall магазин Pal Zileri

Fii mereu la înălțime! Vă așteptăm în CCA Grand Hall, în Magazinul de brand Pal Zileri, etajul 3.