Pal Zileri, Testoni, Corneliani: -30% reduceri!

16:14 24/06/2019

      Purtarea unui costum cu adidași este considerată o artă specială. Afișăm cele mai actuale combinații.

În magazinul de firmă PAL ZILERI, în CCA Grand Hall, puteți alege pentru dvs. cele mai elegante lucruri ale brandurilor Pal Zileri, Testoni, Corneliani cu reducere -30%!

pal zileri, pal zileri grand hall

Adidașii sunt un tip de încălţăminte foarte confortabilă. Atât de confortabil încât mulți ar prefera să meargă în ea mereu și peste tot. Integritatea imaginii și unitatea stilului este ceea ce ne conduce atunci când, cu o jachetă și pantaloni, purtăm pantofi frumoși, dar, din păcate, nu sunt la fel de confortabili.

Culorile albastru și alb -  sunt o combinație câştigătoare. Cel mai important lucru este să alegeți nuanța potrivită de albastru. Completarea perfectă a costumului vor fi adidașii futuriști pe o talpă puţin înălțată. În loc de o cămașă, puteți purta un tricou Polo sau un tricou alb simplu din bumbac de calitate.

pal zileri moldova, pal zileri chisinau

Un costum bej sau maro din bumbac poate fi purtat cu adidași albi, gri și negri. Pantofii nu ar trebui să arăte ca și cum ai merge la sala de sport. Adidaşii urbani cu inserții contrastante vor arata cel mai bine.

Costumul susținut într-o nuanță deschisă, de exemplu, albastru deschis, poate fi la fel combinat cu adidași. La gama pastel, luați un polo sau un tricou într-o nuanță bej sau roz pal. În ceea ce privește încălțămintea, puteți adăuga puțină culoare.

коятюмы пал зилери, testoni, corneliani

Deci, dacă va-ți decis la o combinație de costum și pantofi de sport, asigurați-vă că:

   Jacheta și pantalonii au forma îngustă, în cazul în care acesta este un costum de lână fină netedă.

    Lungimea pantalonilor trebuie să deschidă complet pantofii

    Adidaşii trebuie să fie cît mai simpli, fără decor, optimal - albi

    Nu combinați costumul cu adidași sportivi

    Adidaşii ar trebui să fie în stare excelentă: curaţi și bine îngrijiţi.

Amestecarea stilurilor este un lucru util și dacă este folosit cu pricepere, puteți obține rezultate interesante. La magazinul Pal ZILERI, veți găsi multe lucruri inspiratoare pentru imaginea dvs., care pot fi achiziționate la o reducere de -30%. CCA Grand Hall, etajul 3.

grand hall, гранд холл кишинев