PAL ZILERI: închiderea sezonului - reduceri de până la 80%

14:34 09/02/2018

Magazinul de brand PalZileri, amplasat în CCA Grand Hall, închide sezonul și micșorează prețurile până la 80%. Așa reduceri nu au mai fost- prețuri mai mici decât în Outlet.

          Pentru prima oară în magazinul de brand Pal Zileri lichidare totală. Pentru prima oară îmbrăcăminte și încălțămintea de clasă premium Pal Zileri e foarte accesibilă.

PAL ZILERI скидки до 80%

            Pal Zileri casă de modă legendară din Italia, specializată pe producere încălțămintei și îmbrăcămintei fashion pentru bărbați: costume pentru bărbați de tăiere impecabilă, cămăși stilate, cravate impecabile, îmbrăcăminte outdoor, pulovere, curele din piele și încălțăminte de calitate înaltă, genți și accesorii.

PAL ZILERI скидки до 80%

             Pal Zileri produce cea mai bună îmbrăcăminte de clasa business din Europa. Clienții constanți sun bărbații, care nu au neveie de prezentare: Al Pacino, Pierce Brosnan, Daniel Craig, George Bush Junior., David Beckham, Donald Trump.

PAL ZILERI скидки до 80%

            Succesul brandului Pal Zileri constă din mai multe componente – lucru manual, materii exclusive, modele fine, design remarcabil și abordare individuală către fiecare cumpărător.

PAL ZILERI скидки до 80%

            materiile pentru costumele Pal Zileri sunt fabricate exclosiv de către companii renumite iteliene așa ca «Fratelli Tallia di Delfino», «Cerutti», «Zegna», «Redo». Prelucrare unicală a firelor și întrețeseri din 120 de fire (Silk Touch) într-unaoferă posibilitatea de a primi o materie de calitate super respirabilă, antibacterială, durabilă și chear impermiabilă. 

PAL ZILERI скидки до 80%

                Fiecare cusătură pe pantaloni, vestă sau sacou este prelucrată manual - datorită acestui fapt costumul se va aranja pe silueta Dumneavoastră de parcă ar fi cusut la comndă.

PAL ZILERI скидки до 80%

                Costumele  modelate de meșterii Casei, pot transforma literalmente o persoană - extinde umerii, accentuează talia și îl face mai înaltă —el seva așeza, de parcă —o continuare naturală a propriului corp.

PAL ZILERI скидки до 80%

            Încălțamintea Pal Zileri este ușor de recunoscut: aspect lucios, calitate impecabilă, texturi unice. O pereche de pantofi, îmbrăcăminte și accesorii de la Pal Zileri creează frumusețea bărbaților, permite bărbaților să arate elegant și rafinat.

PAL ZILERI скидки до 80%

            Grăbițivă la cumpărături: toate cele bune lucruri le primesc primii cumpărători și numărul de modele și mărimi sunt limitate. Reducerile au loc numai până la sfârșitul lunii februarie, așa că nu ratați șansa!
            Vă așteptăm în magazinul de brand Pal Zileri, CCA Grand Hall, etajul 3 .

магазин Pal Zileri ТРЦ Grand Hall