PAL ZILERI, CORNELIANI, A.TESTONI: reduceri până la -70%

10:08 22/07/2020

Pal Zileri, Corneliani, A. Testoni sunt experți în domeniul costumelor și pantofilor pentru bărbați. În perioada 22 iulie - 20 august ,renumitele branduri italiene pot fi achiziționate în CCA Grand Hall cu o reducere de până la 70%.

pal zileri chisinauпал зилери кишиневмужской костюм кишинев купитьcostum pentru barbati chisinau

Costumele Pal Zileri și Corneliani sunt confecționate din țesături scumpe de lână, care sunt desemnate cu indicele „S”. Un amestec unic de lână + cașmir + mătase, care combină rezistență, lejeritate și tandrețe.

corneliani chisinaucorneliani grand hall

Artizanatul nu este doar un indiciu de lux, ci și o garanție că costumul se va potrivi de minune.

Să luăm, de exemplu, asocierea unui model de țesătură. Tăierea manuală vă permite să obțineți un costum cusut ca dintr-o bucată.

Cusăturile, create de mâinile meșterului, diferă cu un anumit grad de libertate și, prin urmare, după a doua - a treia uzură, costumele handmade se potrivesc perfect cu silueta bărbatului.

testoni chisinau grand hall

Completează imaginea impecabilă a unui om de afaceri de succes cu pantofii italieni de elită A. Testoni. Aspect lucios, calitate impecabilă, texturi unice - toate modelele A. Testoni sunt realizate doar manual și din materiale naturale.

Vă invităm în magazinul brandului Pal Zileri din CCA Grand Hall, etajul 3. Grăbiți-vă , astfel de reduceri sunt disponibile doar o dată în an.

grand hall, гранд хол