Pal Zileri Black Fridy: Reduceri de până la - 80%!

12:26 24/11/2017

În ultimul weekend a toamnei, se anunță Black Friday în magazinul monobrand Pal Zileri. În perioada 24-26 noiembrie, invităm toți domnii stilață să își actualizeze garderoba cu o reducere de până la 80%.

Doar 3 zile magazinul italian Pal Zileri a pregătit o reducere fără precedent de până la - 80% pentru întreaga gamă de îmbrăcăminte care definește stilul unui bărbat modern. Vino primul și alege cea mai bună vestimentație la un preț atractiv!

Pal Zileri Black Fridy

Brandul mondial de îmbrăcăminte exclusivistă Pal Zileri sa stabilit ca lider în producția de îmbrăcăminte premium pentru bărbați, creând modele clasice și casual unice, folosind tehnologii avansate.

Pal Zileri Black Friday

În dezvoltarea îmbrăcămintei exterioare de iarnă, PalZileri a folosit tehnologia unică a Thermore EVOdown, care este menită să mențină căldura naturală a corpului Dumneavoastră, precum și să ofere confort maxim. În acestă geacă nu este doar cald, dar și confortabil!

Pal Zileri Black Friday

Ritmul saturat al vieții moderne cere bărbaților să acorde o atenție deosebită detaliilor din garderobă, ceea ce îi va face să se simtă încrezători în orice situație. Colectia de tricotaje de elita PalZileri este o baza completă pentru o imagine moderna cu caracter individual. Nu pierdeți ocazia de a achiziționa haine elegante cu o reducere de până la - 80%!

Pal Zileri Black Friday

Noutăți excelente pentru fanii brandului legendar italian A.Testoni. Acest weekend vă oferă o oportunitate unică de a achiziționa cele mai bune modele cu o reducere fantastică de până la - 70%!

După 80 de ani de la înființarea, compania A.Testoni încă onorează tradițiile și produce toate produsele, manual, exclusiv în Italia. Procesul de creare a fiecărei perechi de pantofi include până la 200 de operații. Rezultatul este impresionant chiar si pentru fanii de mult timp!

Pal Zileri Black Friday

Fii mereu la înălțimi! Vă așteptăm la Grand Hall, Pal Zileri, etajul 3.

Răsfățațivă cu noi cumpărături!