Pal Zileri, a.testoni: Black Friday – 50%

17:51 16/11/2018

Reduceri grandioase!!! Doar 3 zile, de pe 23 pînă pe 25 noiembrie, vă așteaptă reduceri de pănă la -50% pentru întreaga gamă de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux.

pal zileri

Hainele Pal Zileri formează un aspect sofisticat, clasic, dar în același timp modern, îmbrăcăminte în care vă simțiți liber și unical. Farmecul suplimentar include accesorii de marcă.

pal zileri testoni

Bărbatul  modern este perfect întotdeauna și în orice: comportament, stil și garderobă. Îmbrăcămintea și încălțămintea italiană  de elită- Pal Zileri și a.testoni vă va ajuta să fiți perfect în toate.

pal zileri testoni

Încălțămintea a.testoni fabricată special pentru dvs.,ceea ce este nu numai convenabil, ci și extrem de frumos. Maestrii ce vă creează încălțămintea manual, își pun sufletul în ea și, prin urmare, fiecare pereche de pantofi este unică și inimită.

pal zileri testoni

Pantofii a.testoni se diferă prin materiale rafinate, stil sofisticat și chic casual. Simti-te un designer de moda al stilului tau, cu a.testoni - esti irezistibil!

pal zileri testoni

Pal Zileri și a.testoni - haine și pantofi care te motivează. Nu pierdeți ocazia de a cumpăra articole de îmbrăcăminte și încălțăminte de lux cu reduceri de până la 50%!

Vă așteptăm în magazinul companiei Pal Zileri și a.testoni, centrul comercial Grand Hall, etajul 3.