Nike: reduceri de Paști până la 50%

09:00 03/04/2018

Este posibil de unit așa ceva ca religia, sportul și moda?  E posibil trebuie doar să iubești sportul. Magazinul de brand Nike din CCA Grand Hall, dăruieșt tuturor fanilor sporului și a stlilui de viață sănătos, reduceri de paști până la 50%.

           

                    Inspirat de sărbătorile de Paște și de bestseller-urile de la Nike, designerul Ruudios din Indonezia a transformat cele mai la modă adidași Nike în ouă de Paște)))

Nike скидки до 50%

            Forța și durabilitatea, amortizarea, protecția împotriva impactului în timpul funcționării, producția numai din materiale de înaltă calitate. Milioane de atleți din întreaga lume au apreciat deja calitatea adidașilor Nike. Și tu? Cumpărați adidași Nike și veți înțelege ce înseamnă calitate!

Nike скидки 50%

                La Nike sportul și moda s-au combinat și crează miracole. Jambiere de înaltă tehnologie, blaturi și perne de respirație, pe care doriți să le purtați nu numai pentru antrenament, ci și pentru petreceri.

Nike скидки до 50%

            Astăzi modul de viață sănătos, mâncarea corectă activitatea fizică atentă și un corp perfect - este unul nou negru. Nu vor apăre întrebări: În ce să te antrenezi ca să arăți bine în timpul exercițiilor sau a alergatunui?. În îmbrăcămintea și încălțămintea Nike ești superbă!

Nike скидки до 50%

            Харизма красивых и здоровых людей, для которых спорт — это стиль жизни заразительна.  Присоединяйся! Для вас фирменный магазин Nike работает без выходных с 9:00-21:00, ТРЦ Grand Hall, 3 этаж.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall