Nike: new arrivals FW17/18 deja în vânzare!

11:15 13/12/2017

Dacă cuvintele «sport» și «rezultate», îți sunt aproape sufletului, înseamnă ca ai un scop. Iar noi avem un cadou ideal! Bucurăte pe tine și cei dragi cu noi cumpărături din colecția toamnă iarnă de la brandul preferat. New arrivals Nike FW17/18 deja în vânzare!

новые поступления FW 17/18

În acest sezon magazinul de brand Nike a pregătit cadouri ideale pentru atleții de toate vârstele – echipament inovațional pentru încă mai multe posibilități.

Combinația dintre funcționalitate, design modern și tehnologii de ultimă generație, a permis îmbrăcămintei Nike să fie simbolul calității pentru mai multe generații. În producere sunt folosite tehnologii unice, care asigură confortul maxim atunci când faceți sport.

новые поступления FW 17/18

Storm-FIT- este o tesatura exclusivă, impermeabilă, destinată antrenamentului în ploaie, precum și în vânturi puternice și la temperaturi joase. Materia inovatoare elimină umezeala și oferă un confort maxim, este utilizată în fabricarea de jachete, pantaloni și căciuli Nike Golf.

Tehnologie Nike AeroLoft - ajută sportivii să mențină căldura corpului pe timpul rece, evitând supraîncălzirea. Instalațiile termoizolante sunt completate cu zone de ventilație care elimină excesul de căldură, menținând confortul. Atunci când te deplasezi într-o vestă, se activează un sistem de ventilație, care elimină excesul de căldură prin perforarea laserului dintre compartimente cu încălzitor.

Tehnologia Max Air face parte din linia Nike Air, proiectată pentru a oferi o protecție maximă împotriva presiunii la multiplele aterizări. În adidașii cu tehnologie Max Air, sunt utilizate mai puține materiale, sunt mărite pernele de aer la tălpi, ceea ce vă permite să reduceți greutatea încălțămintei cu o depreciere maximă.

 

Sportul este doar o victorie! Echipamentul- absolut complet! Magazinul sportiv Nike, situat în CCA Grand Hall, oferă toate produsele sportive: mingi, căciule, genți și rucsacuri, șosete, mănuși, genunchiere și multe altele.

новые поступления FW 17/18

Ideia cadourilor de la Nike – linia ta de start în alegerea cadourilor sport. Vă așteptăm în magazinul de brand Nike în CCA Grand Hall etajul 3.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall