Nike: Ne îmbrăcăm călduros. În centru atenției – fleece!

15:13 10/10/2017

Nici ploaia rece, nici vântul puternic, nu vă vor pute opri! Antrenamentele Dumneavoastră vor continua. Pentru Dumneavoastră am pregătit modele din fleece maximal de confortabile și ușoare pentru a vă fi cald pe timpul posomorât – la antrenamente sau zi cu zi.

Ne îmbrăcăm călduros pentru toamnă în magazinul de firmă Nike, amplasat în CCA Grand Hall. Datorită tehnologiilor moderne, Nike a schimbat structura fleece-ului, ce a permis folosirea acestei materii nu doar pentru antrenamente intensive, dar și în colecțiile îmbrăcămintei de zi cu zi. Stilul atemporal și funcționalitatea în creștere – asta e Nike.

cumpara adidasi Nike

Compania Nike face îmbrăcămintea maximal ușoară călduroasă și comodă. Cusăturile ergonomice și așezarea confortabilă a modelelor nu împiedică mișcările, iar țesătura moale protejează fiabil împotriva frigului. Țesătura are două straturi: una protejează împotriva umezelii și a vântului, iar cealaltă păstrează căldură în corp și ajută la eliminarea excesului de căldură.

cumpara Nike

În acest sezon legendarii Air Force 1 se într-o pe străzile orașului într-o nouă gamă cu culori aprinse. Air Force 1 rămân fideli tradițiilor datorită amortizării moi, dar totuși principala diferență a acestui model este statutul ei legendar.

Acest model inițial fiind unul de baschet a fost numit în cinstea avionul prezidențial al SUA Air Force One ("Aeronava numărul unu").  Acești adidași au apărut în 1982 și au devenit, primii adidași de baschet cu tehnologia Nike Air, făcând o revoluție în joc, și cucerind o lume ăntreagă, de la terenuri sportive urbane până la cultura hip-hop.

Nike

În magazinul de firmă Nike ve-ți găsi un asortiment larg de accesorii sportive la super prețuri. Completați-vă ținuta cu o geantă sportiv sau un rucsac clasic Nike dintr-o țesătură tehnologică impermeabilă. Oriunde veți merge la antrenament sau într-o călătorie lungă, îmbrăcămintea Dumneavoastră va fi în siguranță.

магазин Nike ТРЦ Grand Hall

Nike vă ajută  să atingeți rezultatele dorite, fără să vă distrageți atenția de lucrurile minore.

Vă aștepțăm în CCA Grand Hall, magazinul Nike, etajul 3.