Nike: Cel mai bun pentru toamnă/iarnă

10:54 27/10/2017

Nu te gândi la condițiile meteo, сontinuă să te miști chiar și pe acest timp friguros și ploios – alege noile modele de încălțăminte, jakete, îmbrăcăminte fleece cu o termoizolare superbă din magazinul de brand Nike doar în CCA Grand Hall.

 

Pregăteștete pentru sezonul rece – alege îmbrăcăminte ușoara și echipament hidrofug pentru confort în orice condiții meteo. Atrage atenție asupra adidașilor impermiabili pentru bărbați Nike Air Max 90 Ultra Mid Winter: adaptată pentru sezonul de iarnă modelul legendar cu un profil înalt – călduroase, durabile, adidași comozi vor deveni o alegere perfectă pentru iarnă.

мужская зимняя одежда и обувь Nike

Fii unic! Atrage atentie asupra adidașilor impermiabili pentru femei Nike WMNS Air Presto MID Utility: designul îndrăzneț va arăta excelent atât cu o PARKA, cât și cu jachetă, ompletâd ținuta stilată. Cu toate acestea branțul călduros până la vârful degetelor vor menține caldură chear și în cel mai friguros timp.

женская зимняя одежда и обувь Nike

Fiecare model de îmbrăcăminte și încălțăminte Nike Kids se produce cu ajutorul noilor tehnologia. Combinașia de fleece și polister oferă o protecție mazimă de frig și apă și în plus dupa materia imermiabilă este foarte ușor de îngrijit.

Datorită unui sistem de ventilație ingenios, îmbrăcăminte și încălțăminte Nike încălzește corpul în orice condiții meteo. Efectul de seră nu se crează deoarece umiditatea proprie ese la suprafață prin micile găuri la fixări și fiermoare.

детская зимняя одежда и обувь Nike

Dezavantaj Nike are doar unul – brandul ocupă pozișia de vîrv în brandurile care pot fi contrafăcute. De aceia  procurați brandul preferat doar în magazinul de brand Nike din CCA Grand Hall, etajul 3.

Vă așteptăm la prezentarea colecției toamnă-iarnă Nike 2017/18!

магазин Nike ТРЦ Grand Hall